Λεβητας Συμπυκνωσης Αεριου De Dietrich MPX - €1150.00

  • De Dietrich MPX 24MI - €1150.00
  • De Dietrich MPX 28MI - €1240.00
  • De Dietrich MPX 33MI - €1290.00


Σύντομη Περιγραφή Προϊόντος:

Επιτοίχιοι λέβητες αερίου συμπύκνωσης De Dietrich MPX για αυτόνομη θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού. Διαθέσιμοι σε ισχύ από 3KW έως 33KW. Οι λέβητες αερίου De Dietrich MPX διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό ονομαστικής απόδοσης που φθάνει μέχρι το 109%. Διαθέτουν μικρό μέγεθος με πλάτος 40cm και 45cm επιτρέποντας την τοποθέτηση τους ακόμα και στον μικρότερο χώρο.

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ
Ο κορμός του λέβητα είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα και τα υδραυλικά μέρη αυτού από ορείχαλκο. Μια δοκιμασμένη και αξιόπιστη τεχνολογία με εφαρμογή για πάνω από 20 χρόνια.
ENEΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Ενεργειακή κλάση Α σύμφωνα με το πρότυπο ErP Mέγιστη απόδοση σε όλο το εύρος διαμόρφωσης ισχύος, χάρη στη διπλή όδευση των καυσαερίων από τον εναλλάκτη. Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης λειτουργίας από 14~100% της ισχύος, ώστε να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης (από 2 έως 33kW)
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Χαμηλές εκπομπές καυσαερίων, Class 6 κατά το ΕΝ 15502-1, ήδη συμβατό με τις περιβαντολογικές απαιτήσεις του 2018, ΝΟx<20mg/kWh
ΑΝΕΣΗ
Αθόρυβος, πλήρως ηχητικά μονωμένος, με στάθμη θορύβου <50dB(A) στην ονομαστική ισχύ, πιστοποιημένος με τις απαιτήσεις CERQUAL. Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με παροχή έως και 15,8lt/min, σύμφωνα με το ΕΝ 13203-1.
Οι επιτοίχιοι λέβητες αερίου De Dietrich MPΧ διαθέτουν νέο σύστημα (GCO) με ηλεκτρονικό έλεγχο καύσης, το σύστημα GCO διαχειρίζεται ηλεκτρονικά την βαλβίδα αερίου για τον έλεγχο της ποιότητας καύσης. Η καινοτομία αυτή παρέχει ένα τριπλό όφελος:
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Το σύστημα GCO ελέγχει το CO και αποτρέπει την διαρροή και κατ΄επέκταση τον κίνδυνο δηλητηρίασης.
ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Δεν απαιτείται προσαρμογή της βαλβίδας αερίου κατα την έναυση ανεξάρτητα από τον τύπο του αερίου καυσίμου. Μέγιστη απόδοση σε βάθος χρόνου, το σύστημα GCO πρασαρμόζει συνεχώς την ποιότητα της καύσης προσφέροντάς σας τη μέγιστη απόδοση.
ΕΞΥΠΝΟΣ WI-FI ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ SMART TC
Απόλυτος έλεγχος με μέγιστη ευκολία Απολαύστε, μέσω της δωρεάν εφαρμογής για smartphones τον De Dietrich SMART TC°, την απομακρυσμένη επικοινωνία προγραμματίζοντας, παρακολουθώντας και τροποποιώντας σύμφωνα με τις ανάγκες σας τις λειτουργίες του λέβητα ή της εγκατάστασης σας. Χάρη στα παρεχόμενα χρονοπρογράμματα αλλά και τους 5 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας ο wi-fi SMART TC° μπορεί να αυξήσει την απόδοση θέρμανσης του λέβητα σας έως και 4% χάρη στo λογισμικό OPENTHERM.
Απεριόριστος έλεγχος περισσότερη άνεση, συνδυάστε τον SMART TC° WiFi με το σύστημα αυτόματης πλήρωσης νερού της εγκατάστασης (προαιρετικός εξοπλισμός) και ξεγνοιάστε από περιττές επισκέψεις του τεχνικού/υδραυλικού χάρη στον αυτόματο έλεγχο που προσφέρει σε εσάς και τον τεχνικό.
Όλα σε μια οθόνη
Έγχρωμη και ευανάγνωστη οθόνη με Ελληνικό μενού, τροποποιήσιμη σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.
Ακριβής και απομακρυσμένος έλεγχος της θερμοκρασίας θέρμανσης, ζεστού νερού, χρονοπρογραμμάτων, καμπύλης αντιστάθμισης, μηνυμάτων βλάβης και στατιστικών κατανάλωσης μέσω της εφαρμογής για iOS & ANDROID συσκευές

Οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν, χωρίς σχετική προειδοποίηση, ανάλογα με την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας.