ΤΙ ΛΕΒΗΤΑ ΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ

Αγαπητοί μου, θα μπορούσαμε να γράψουμε αρκετά για αυτό το θέμα, όμως ας συνοψίσουμε στα ουσιαστικά.

Είναι ο κανονισμός βάσει του οποίου κατατάσσεται ένα κτήριο ενεργειακά. Με βάση κάποια αντικειμενικά κριτήρια, τα οποία είναι τα ίδια για όλα τα κτήρια, υπολογίζεται η συνολική κατανάλωση για την θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού και ψύξη για το υπό μελέτη κτήριο και το κτήριο κατατάσσεται σε μία ενεργειακή κλάση.
Όλες πλέον οι εταιρίες πρέπει να συμμορφώνονται με τον κανονισμό,δηλαδή να κατασκευάζουν συσκευές αερίου ΑΑΑ+,
ή αλλιώς inverter.
Mε λίγα λόγια αν αγοράσεις μια συσκευή, η οποία έχει υψηλό κόστος αγοράς ή κάποια άλλη με πιο χαμηλό κόστος, ο βαθμός απόδοσης στο καύσιμο, δηλαδή στην οικονομία που κάνει η συσκευή στην τσέπη μας, είναι ο ίδιος. Βεβαία παίζουν, πολλά άλλα πράγματα ρόλο, όπως μόνωση τοιχοποιίας, προσανατολισμός, θερμαντικά σώματα, θέση λέβητα κ.α. Όμως δεν θα μιλήσουμε για αυτό τώρα, διότι θα σας μπερδέψω. ΕΔΩ αναλύουμε μόνο τον λέβητα αερίου.
Συνοπτικά!
Επιλέγουμε
1.Tην οικονομική μας δυνατότητα. (Eαν επιλέξουμε έναν ακριβό λέβητα, δεν πετάμε τζάμπα τα χρήματα μας, υπάρχει κάποιος λόγος, όμως και με το λιγότερο κόστος κάνω την δουλειά μου. Δηλαδή αν θέλω να πάω από τα κάστρα στον Λευκό Πύργο, πάω και με μια mercedes πάω και με ένα toyta).
2. Χρόνος εγγύησης και κατά πόσο ισχύει!
3. Ανταλλακτικά-κόστος-προμήθεια -παράδοση.
4. Σημαντικό! Εδώ είναι το πιο σημαντικό, ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ σε όλο το χρονικό της συσκευής, κυρίως μέσα στα χρονιά της εγγύησης.
Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε ένα παράδειγμα, πόσες φόρες αγοράσαμε πράγματα από μεγάλα πολυκαταστήματα

και μόλις δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα μας είπαν πάρτε το τηλέφωνο από την αντιπροσωπία. Εδώ διαφέρουμε εμείς . Αναλαμβάνουμε ό,τι προκύψει, γιατί είναι το αντικείμενο μας και έχουμε εξειδίκευση. Οτιδήποτε χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας
www.pgw.gr
info@pgw.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *