ΛΕΒΗΤΕΣ ΑΕΡΙΟΥ- ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ

Ενημέρωση για την αποφυγή προβλημάτων στις χαμηλές θερμοκρασίες υπό το μηδέν.❄
Όλοι οι λέβητες φυσικού αερίου δεν θα παρουσιάσουν πρόβλημα, εφόσον έχουν, ρεύμα ,και συνδεμένο το φυσικό αέριο, όλοι διαθέτουν αντιπαγετική προστασία, συνήθως στους 5 βαθμούς και ανάβουν αυτόματα. Τα προβλήματα δημιουργούνται κυρίως στα νερά χρήσης, δηλ. Στο ζεστό νερό κατανάλωσης. Τι πρέπει να κάνουμε εμείς.
Εμείς πρέπει να δούμε αν έχει νερό ο λέβητας, (Πριν την παγωνιά)στο μανόμετρο μεταξύ 1 και 1,4bar. Δηλαδή 1,2 όταν είναι κρύα τα σώματα.
Αν έχει ανάψει χαμηλή ένδειξη στον ηλεκτρονικό θερμοστάτη μπαταρίας να τον αλλάξουμε μπαταρίες.
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στις παγωνΙες -3 -4 αφήνουμε λίγο να στάζει το ζεστό στην βρύση ή
Αν ξυπνήσετε μέσα στην νύχτα ανοίξτε να τρέξει το ζεστό νερό για 20 δευτερόλεπτα, επίσης θα ήταν καλό να μην χαμηλώσουν οι θερμοστάτες χώρου. Κάτω από τους 20 c. Μην κλείνετε την θέρμανση σε περίοδο συνεχούς παγετού.
Ένα ακόμη πρόβλημα που παρατηρήθηκε την περίοδο συνεχομένων ημέρων παγετού στους νέους λέβητες συμπύκνωσης είναι να παγώνει η αποχέτευση. Ένας σωλήνας σαν την αποχέτευση κλιματιστικου.
Αν ο παγετος αρχίζει π.χ. στις 20:00 με -1 celsiou και τελιωνει στις 9:00 το πρωί με 1 celsiou βαθμοί τότε δεν υπάρχει κίνδυνος. Aν η διάρκεια είναι πάνω από 1 ημέρα τότε ακολουθήστε τις παραπάνω ενέργειες.
Ολες οι παραπάνω ενέργειες ελέγχονται πριν του παγετού.
Για οποιαδήποτε απορία έχετε ,μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας,
Είμαστε στην διάθεση σας
Ευχόμαστε ένα χειμώνα χωρίς προβλήματα❄❄❄